BENZI DE GARD

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre
Categoria de produse "Benzi de intimitate pentru garduri" oferite în magazinul nostru online reprezintă soluții practice și estetice pentru a crea un spațiu privat și intim în jurul casei tale. Aceste benzi sunt concepute pentru a fi montate pe panourile de gard bordurat (2D sau 3D), oferind confidențialitate și protecție împotriva privirilor indiscrete.

☑  Categoria noastră cuprinde o varietate de benzi de intimitate, potrivite pentru diferite tipuri de stiluri și design. Indiferent dacă este vorba despre o proprietate rezidențială sau comercială și ai un gard din panouri bordurate, vei găsi cu ușurință o bandă de intimitate care să se potrivească nevoilor tale.

☑  Benzile de intimitate pentru garduri sunt fabricate din materiale precum: PolyRattan (Rattan Tehnic), Polipropilenă sau PVC, durabile și rezistente la intemperii, astfel încât să reziste în timp și să nu se deterioreze în fața expunerii la soare, ploaie sau vânt. Ele oferă, de asemenea, o protecție suplimentară împotriva zgomotului și a prafului, creând un mediu mai liniștit și mai confortabil în interiorul proprietății tale.☑  Disponibile în diferite culori și modele, benzile de intimitate adaugă, de asemenea, un aspect estetic plăcut și modern gardului tău. Acestea pot fi alese pentru a se potrivi cu tema generală a grădinii tale sau pot fi utilizate ca un element de contrast pentru a evidenția frumusețea gardului și a întregii proprietăți.

☑  Montarea benzilor de gard este simplă și se poate realiza fără a fi necesară angajarea unui specialist. Instrucțiunile detaliate de instalare sunt furnizate în pagina „Ghidul Clientului” a magazinului nostru, astfel încât să poți realiza acest proces chiar tu, economisind timp și bani.Indiferent dacă dorești să îți îmbunătățești intimitatea în grădina ta sau să adaugi un element decorativ la gardul existent, categoria noastră de benzi gard îți oferă o gamă variată de opțiuni pentru a-ți satisface nevoile și gusturile. Explorează gama noastră de produse și transformă-ți curtea într-un spațiu intim și atrăgător.

Suport clienti Luni - Vineri; 09:00 - 18:00

0766 060 983 0758 543 135 vanzari@rattanexpert.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!